Емили Ратайковски знае, че само с позиране не се изкарват пари. Да, до известен период от време, ако имаш късмет, тази професия ще ти носи добри средства, но рано или късно, нещата се променят. Ето защо младата красавица е инвестирала, за да създаде собствена линия бански костюми, от които със сигурност припечелва доста добри пари.

Звездата публикува няколко снимки от плажа, на които изглежда перфектно в банския си костюм. Вижте още в канала "Най-яките мацки" във vbox7:

Оказва се, че тоалетът е от новата  ѝ линия бански Inamorata. Снимките в Instagram събраха над милион харесвания само за няколко часа, а Бела Хадид дори коментира, че красотата на колежката ѝ е "нереална".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on


За посещението си на плажа Емили заложи на бански в две части в зелен цвят и с връзки. Интересното е, че горнището се завързва не само отзад, но и отпред, което е допълнителна защита срещу вълните в бурното море. 

За тялото на супермодела няма какво да кажем, освен че напълно се съгласяваме с Бела Хадид и актрисата Кара Сантана, която казва "Невероятна фигура".  За да покаже, че банските й костюми не са само за плажа, Ратайковски сподели още снимки с зеления си тоалет, но този път върху бикините си беше сложила и дънки, за да покара колело сред природата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ridin around n gettin it ✨

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on