Елвис Пресли
Елвис Пресли / pixabay.com
Мъж, който много прилича на Елвис Пресли, предизвика полицейско разследване и беше обвинен, в кражба на изкуствена вагина от сексшоп в Нова Зеландия.

Секс пособието е задигнато от магазина Peaches and Cream, а маниакът се опитал първо да го закупи, но след като не успял, го задигнал. 

Британец намери смъртта си в Италия... в секс шоп


"Той беше много енергичен и хаотичен, обикаляше магазина, говореше много ... донесе на тезгяха секс играчка, наречена" Like a Virgin ", но не се получи плащането с карта ", каза Кат Махер от персонала пред stuff.co.nz. Така той избягал с магазина със секс играчката, струващата 100 новозеландски долара,

Полицията потвърди, че е получила сигнала за кражбата от мъж, който освен, че приличал на Елвис, бил с пригладена назад коса, големи слънчеви очила в комбинация с набиваща се в очите жилетка.

Любовници загинаха, докато правеха секс на балкон


Магазинът, чиито служители не приемат присърце честите инциденти с кражба на артикули, публикува снимки от камерите за видеонаблюдение в социалните мрежи в опит да помогнат за откриването на крадеца.

Кат Махер се надява да разследващите да хванат и жена, която откраднала вибратори миналия петък. В този ден служителката се втурнала към колата на крадлата, но не успяла да я залови, защото жената влязла в колата си и натиснала газта.

5 секс сценария от сънищата ни и какво означават (ВИДЕО)

"Излязох и се опитах да отворя вратата (на колата) й. Знаех, че е откраднала нещо ... Щях да скоча върху багажника. Работя по 13 часа в петък и това ти съсипва целия ден.", разказа тя.