Един от обвинителите на Траволта иска 250 000 долара
Един от обвинителите на Траволта иска 250 000 долара / снимка: БГНЕС, архив

Масажист от Атланта, който съди актьора Джон Траволта за сексуално посегателство, иска бързо постигане на споразумение срещу сумата от 250 000 долара.

Терапевтът, чието име не се съобщава, заведе иск срещу Траволта няколко дни след като друг анонимен мъж заведе дело с подобно обвинение срещу звездата. Макар и двамата мъже да искат 2 милиона долара обезщетение, адвокатът на втория мъж Окорие Окороча заяви, че клиентът му би се отказал от делото срещу шестцифрена сума.

"Клиентът ми ще се откаже от делото срещу 250 000 долара, за да се постигне бързо решение и без предприемането на други действия по този случай. Клиентът ми иска да си върне стария живот и за да се случи това, на този етап ние сме съгласни на споразумение", заяви адвокатът пред сайта RadarOnline.

Адвокатът на Траволта Марти Сингър опроверга твърденията и на двамата масажисти и до момента не е разговарял с представителите на обвинението, предава БГНЕС. "Не съм обсъждал с Марти никакви цифри във връзка с уреждането на спора, но очаквам, че много скоро ще проведем разговори", допълни Окорие.

В петък адвокатът се отказа да защитава първия мъж, който заведе дело срещу Траволта за сексуално посегателство, след като той признал, че сгрешил датата на предполагаемото нападение.