Джордж Клуни
Джордж Клуни / Gulliver/Getty Images
Холивудският актьор, режисьор, сценарист и продуцент Джордж Клуни разкри, че по време на изолацията заради коронавирусната пандемия, която прекарва със съпругата си Амал и близнаците им Александър и Ела, се занимава с някои традиционни домакински дейности, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Клуни споделя, че е "взел в свои ръце" грижата за собствена си прическа, както и че сам подстригва децата си. Подобно на много семейства актьорът, жена му и близнаците им са прекарали по-голямата част от годината у дома. За Джордж Клуни изолацията се е оказала възможност да подобри фризьорските си умения.

"Подстригвам се сам, подстригвам и децата, и след това забърсвам", споделя актьорът за броя Мъж на годината на сп. Джи Кю, на който е на корицата.
Клуни освен това се старае да не оставя цялата домакинска дейност на съпругата си Амал."Чистя с прахосмукачка, пера, мия чинии", допълва той.

Джордж Клуни не крие, че подобно на всички останали, му липсва нормалният живот отпреди пандемията, но разбира, че най-доброто в момента е хората да си стоят у дома.

"Съсипва ме, че не мога да отида на концерт на Брус Спрингстийн или Боно и Ю Ту. Наясно съм обаче, че има много по-лоши неща на света. Хората трябва да се справят с много по-големи проблеми", казва Клуни.

Актьорът говори откровено и за любовта към съпругата си Амал, за която се ожени на церемония във Венеция през 2014 г.

"Мислех, че никога няма да се оженя, нито да имам деца. Всичко обаче се промени, когато срещнах бъдещата си съпруга. Преди да познавам Амал, нямах идея колко огромна е празнината около мен. Никога не си бях представял, че нечий друг живот освен собствения ми, може да е безкрайно по-важен за мен. И изведнъж се появяват още два индивида, които са толкова малки и трябва да се грижиш за тях", споделя Джордж Клуни.

Когато миналата година двойката отбеляза петата годишнина от сватбата си, източник от обкръжението й разкри за сп. "Пийпъл": "Джордж и Амал са по-щастливи от всякога. Той цени живота си с нея. Двамата заедно са прекрасни по толкова много начини". 
БТА