Принц Хари и Меган Маркъл
Принц Хари и Меган Маркъл / Gulliver/Getty Images
Британският принц Хари и годеницата му Меган Маркъл решиха да отбележат годежа си с официални снимки, които бяха публикувани в социалните мрежи от двореца Кенсингтън.

Красиви и влюбени: Принц Хари и Меган, принц Уилям и Катрин (СНИМКИ)

Двата официални портрета на двойката са озаглавени със семплото "Принц Хари и госпожица Меган Маркъл, Декември 2017".

Официален портрет на принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Едната снимка представлява портрет в черно и бяло, на който влюбените са се прегърнали. На другата двамата седят и се държат за ръце. И на двете фотографии се вижда годежният пръстен на Меган Маркъл.

Официален портрет на принц Хари и Меган Маркъл
Gulliver/Getty Images

Снимките са дело на Алекси Любомирски. Фотографът, прочут със снимките си на принцеса Даяна, заснел кадрите по-рано през седмицата във Фрогмор хаус, близо до замъка Уиндзор.

"Не мога да спра да се усмихвам, когато гледам снимките, които им направихме. Толкова са щастливи заедно", сподели Алекси Любомирски.

Кралската сдържаност не може да спре влюбения принц Хари (СНИМКИ)

Романтичните портрети на Хари и Меган предизвикаха истински фурор в социалните мрежи. В резултат от двореца Кенсингтън пуснаха още една снимка на двойката в знак на благодарност за "всички прекрасни коментари" от цял свят. 
"Принц Хари и Меган Маркъл са изключително благодарни за многото топли поздравления, които получават в този щастлив момент. За да изразят своята благодарност, те решиха да споделят с всички вас и една спонтанна снимка от деня на фотосесията", пише към фотографията в страницата на двореца Кенсингтън в Instagram.

Вижте и първите снимки на принц Хари и Меган Маркъл като годеници

Официалните портрети на принц Хари и Меган Маркъл идват ден след като актрисата придружи годеника си на традиционния предколеден обяд с карлица Елизабет Втора в Бъкингамския дворец.

Вижте снимки тук

Принц Хари и Меган Маркъл обявиха годежа си миналия месец. Те ще сключат брак на 19 май в Уиндзорския замък. Двойката избра да се ожени в замъка Уиндзор, защото е "специално място за тях". 91-годишната баба на Хари - Елизабет Втора, ще присъства на церемонията.
В деня, в който обявиха годежа си, влюбените дадоха и първото си съвместно интервю. От него стана ясно, че Меган била приета с топли чувства от кралското семейство и тя нарече кралицата "невероятна жена". Актрисата не скри щастието си, че е имала възможността да се срещне с Нейно Величество в неофициална среда.

Вижте интервюто на двамата влюбени тук

Принц Хари не пропусна да отбележи, че коргитата на баба му незабавно са попаднали в плен на Меган Маркъл, докато самият той и след 30 години не е успял да спечели благоволението им.

Още любопитни новини около принц Хари и Меган Маркъл:

Новите любимци на британците: Лудо влюбените Хари и Меган (СНИМКИ)

Лошото момче принц Хари и разведеното момиче със смесена кръв (СНИМКИ)

Принц Хари за Меган Маркъл: Дори коргитата на баба веднага се влюбиха в нея (ВИДЕО)

Меган Маркъл наруши годежната традиция на Даяна и Кейт (СНИМКИ/ВИДЕО)

Херцогиня Кейт: С Уилям много се вълнуваме за Хари и Меган (СНИМКИ/ВИДЕО)

Принц Хари и Меган Маркъл разтопиха сърцата на романтиците в Торонто (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук
БТА