Чарли Шийн и Упи Голдбърг във филм за атентатите от 11 септември
Чарли Шийн и Упи Голдбърг във филм за атентатите от 11 септември / Guliver/Getty Images

Започнаха снимките на филм за атентатите на 11 септември 2001 г. с участието на Чарли Шийн и Упи Голдбърг, съобщи режисьорът Мартин Гиги, потвърждавайки информация на списание "Варайъти".

Филмът е независима продукция, сниман изцяло в Лонг Бийч, Калифорния. В него се разказва историята на двама души, заседнали в един от асансьорите на кулите близнаци на Световния търговски център. Снимките ще продължат до края на месец март, по екраните лентата се очаква през есента, уточни режисьорът.

Проектът е отпреди осем години и е истинско чудо, че вижда бял свят, каза още той.

Актьорът Чарли Шийн е известен с проблемите си с алкохола и наркотиците. Последният скандал около него избухна, когато стана ясно, че години наред актьорът е крил, че е ХИВ позитивен. Той бе най-скъпо платеният тв актьор през 2010-2011 г., според списание "Форбс". После бе изгонен от "Двама мъже и половина" заради пиянство, капризно поведение и груби прояви.

Упи Голдбърг е един от малкото артисти печелили всичките четири най-престижни награди в шоубизнеса "Оскар" (за кино), "Еми" (за телевизия), "Грами" (за музика) и "Тони" (за театър). Тя е печелила и БАФТА и "Златен глобус", а през 2001 г. получава и своя звезда на Холивудската алея на славата.

Чарли Шийн и Упи Голдбърг във филм за атентатите от 11 септември
netinfo


Източник: БГНЕС