Брутални отмъщения при изневяра
Брутални отмъщения при изневяра / Thinkstock/Getty Images

Някои хора не могат да се сдържат и отмъщават на партньора си заради изневяра.

Когато Корина Фини от Великобритания разбрала, че половинката й използва услугите на сайтове за запознанства, наела фирма, която да опразни дома му. Така мъжът загубил не само любимите си вещи, но и цялата си покъщнина. Когато се прибрал у дома след работа, заварил само голи стени.

Приятелката на голф играча Ник Фалдо, Брена Чепелак, доста се ядосала, като разбрала за изневярата на Ник. Когато отишла да събере нещата си от дома на Ник, тя побесняла и потрошила Поршето на приятеля си със собствения му стик за голф, като нанесла щети за 10 000 паунда, уточнява БГНЕС.

Мъж, който бил пред развод, внимателно измерил половината от семейната лятна къща. След това буквално взел своята половина от къщата и я откарал в дома на брат си.

"Той ни каза, че просто взима своето, но не мисля, че жена му ще остане доволна", казва един от полицаите, които съседите извикали.

Клеър Холи пък влязла с колата на приятеля си в боулинг залата, където той работи. Тя нанесла щети за 14 000 паунда, защото той променил статуса си във Фейсбук на "Необвързан" без предупреждение.

Лорена Бобит предприела екстремни мерки, за да отмъсти на неверния си съпруг. Докато той спял, тя отрязала достойнството му с кухненския нож и го изхвърлила на двора.

Един пожарникар забелязал хвърчащия член и го занесъл в градската болница, където бил настанен и неверникът. За щастие, хирурзите успели да пришият органа след 9-часова операция. Съпругът на Лорена се възстановил напълно и дори започнал кариера в порноиндустрията.