/ Gulliver/Getty Images
Холивудските актьори Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени от двадесет години, се забавляваха с фотосесия по пижами по време на изолация заради коронавируса, съобщи британският в."Метро".

Снимките бяха направени заедно с две от дъщерите им - Талула и Скаут и техните половинки. На кадрите не се вижда най-голямата дъщеря Румър.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on


Уилис, който е на 65 години и Мур, на 57 години, бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери. След раздялата си те запазиха отлични отношения. И от снимките, разпространени в социалните мрежи от дъщеря им Талула, е очевидно колко са близки.
 
Актьорите позират прегърнати на един от кадрите. Всички участници във фотосесията са облечени в пижами на зелени и бели райета.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Scenes from home ❤️ #stayhome

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on


Не е ясно дали настоящата съпруга на Уилис Ема Хеминг също е под карантина с голямата фамилия, отбелязва изданието, което посочва, че не е известно и защо най-голямата дъщеря Румър, на 31 години, отсъства от пижаменото парти.

Деми Мур бе гост на церемонията по подновяване на брачните обети на Уилис и съпругата му Ема през март миналата година, а двойката бе гост на премиерата на биографичната книга на Мур през септември.
 
За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук