Бритни Спиърс – стара и отегчена
Бритни Спиърс – стара и отегчена / БГНЕС
Бритни Спиърс се оплака, че животът й преминава толкова еднообразно под грижите на баща й, че се чувства стара и скучна. Съдия повери на баща й контрола над нейните лични и бизнес дела за неопределен период.

С новия албум Circus ("Циркът"), който се очаква след седмица на пазара, 26-годишната певица работи за завръщането си на сцената след серия от неприятности. Под опеката на баща си Бритни Спиърс успя да се възстанови след тежък период и да постигне споразумение с бившия си съпруг Кевин Федерлайн за попечителството на децата си.

"Сега се чувствам стара", казва тя в интервю за декемврийското издание на Rolling Stone, цитирано от Ройтерс. "Всяка вечер си лягам в 21,30, не излизам и не правя нищо, знаете какво имам предвид".

Първият сингъл от новия албум на Бритни Спиърс Womanizer достигна челното място в Billboard's Hot 100 през октомври. Очаква се албумът да излезе на пазара на 2 декември – датата съвпада с рождения ден на певицата. Бритни Спиърс планира и турне през пролетта, за да промотира новия си албум.

Още в Zar.bg