/ Gulliver/Getty Images
Денис Ричардс говори в подкаста Just B за връзката си с бившия си съпруг, актьора Чарли Шийн, и как се е чувствала спрямо неговата алкохолна зависимост.

Актрисата твърди, че когато го е срещнала е била доста наивна, но тогава той бил друг човек. Когато се срещнали, той каза, че „е бил трезвен от четири години“ и тя никога не е мислила, че той може да продължи да пие.

Не познавах човека, за когото всички ми разказваха. Познавах само този, когото срещнах. И това беше човек, който беше трезвен от четири години. Не го съдих за миналото му. Човекът, когото срещнах, беше много различен от човека, който тръгна надолу", разказва тя.

18-годишната дъщеря на Чарли Шийн с профил в OnlyFans

Докато някои похвалиха Ричардс, че е накарала „лошото момче“ да се поправи, актрисата призна, че „нямаше да излезе с него, ако го бях срещнала, докато той страдаше от пристрастяване“, допълни бившата му съпруга.

"Той беше трезвен и съвсем различен човек. С него се запознах." Чарли Шийн и Денис Ричардс се ожениха през 2002 г., но се разделиха през 2005 г., когато Ричардс беше бременна в шестия месец. Разводът им беше шумен и на фона на скандалите Шийн отново започна да употребява наркотици и алкохол.

Още преди да срещне Денис, актьорът страдаше от алкохолна и наркотична зависимост. От 1990 г. той редовно се подлагаше на рехабилитация. А по-рано Чарли Шийн разкри, че има ХИВ. Наскоро мрежата обсъждаше кариерата на Денис Ричардс и дъщерята им с Чарли. Сами прави пари на еротичната платформата OnlyFans. Тя е активно подкрепяна от майка си, която също отвори собствен акаунт в платформата.
БГНЕС