/ Gulliver/Getty Images
Дъщерята на Чарли Шийн Сам обясни защо се е регистрирала в OnlyFans. Това е платформата, известна с това, че голяма част от нейното съдържание е "за възрастни", макар това да не е единствената ѝ насоченост. И все пак основното, което привлича нови потребители към OnlyFans, са именно разголените снимки и интимни клипове най-вече на жени, които те доброволно качват, за да покажат прелестите си и да вдигнат либидото на потребителите.

В своя Instagraм Сам заяви, че иска да докаже, че „всички тела са красиви“. Момичето отговори на въпроса на абонат, който попита дали има добра фигура, за да направи това.

„Не е нужно да имате "фигура", за да направите това. Единственото нещо, което има значение, е да се уверите, че ви е удобно да публикувате това, което публикувате, и да помните, че всички тела са красиви”.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sami sheen (@samisheen)


Феновете я попитаха и за реакцията на родителите ѝ към решението. Сам призна, че майка й, актрисата Дениз Ричардс, много я подкрепя: „Сам, винаги ще те подкрепям и ще пазя гърба ти. Обичам те”, написа Ричардс в коментарите под една от публикациите.

Чарли Шийн обаче не oдобрява действията ѝ и каза пред репортери, че не може да ѝ повлияе, тъй като Сам живее с майка си.

Преди няколко години Сам Шийн активно се занимаваше с кариера на модел.

Чарли Шийн се раздели с бившата си съпруга Дениз Ричардс през 2006 г. Разводът на двойката беше придружен от скандали за издръжка на общите им дъщери: Сам и Лола. Освен това по-късно актьорът беше обвинен във връзки с порно модели, пристрастяване към наркотици, алкохол и педофилия, а през 2015 г. той призна, че има ХИВ.

Въпреки това, Дениз Ричардс не забрани на дъщерите си да поддържат връзка с баща си. Преди година Сам дори се премести при Чарли Шийн след конфликт с майка ѝ, но след това се върна при нея.
БГНЕС