Светът на киното отдавна не е същият, а секс скандалите и обвиненията в тормоз започнаха все повече да привличат светлините на прожекторите. Джони Деп и Арми Хамър са актьорите, за които четем в последните месеци, но с тях далеч не се изчерпва списъка на прегрешилите. Каналът "Скандално" във vbox7 припомня част от позабравените холивудски скандали.

Бен Афлек

През 2003 година Афлек беше обвинен за опипване на своята колежка Хилъри Бъртън по време на участието си в предаването „Total Request Live“ по MTV. По това време той е на 31 години, а тя – 21. Актьорът се извини в Twitter за неприличната си постъпка.

Бен Афлек
Gulliver/Getty Images

Ед Уестуик

През 2017 година звездата от сериала „Клюкарката“ е обвинен в изнасилване от 27-годишната актриса Кристен Коен. В края на същата година се поява още едно обвинение за изнасилване, както и за сексуално нападение. Актьорът отрича всички обвинения, а съдът го оневинява поради липса на доказателства.

Звездите, които се замесиха в секс скандали (ВИДЕО)

Силвестър Сталоун

Екшън звездата е обвинен в сексуално насилие над тийнейджърка през 1986 г. Тогава 16-годшно момиче заявява пред полицията в Лас Вегас, че е била заплашена и принудена да прави секс със Сталоун и неговия бодигард Майкъл Делука. Днес актьорът е на 71 години и нарича историята нелепа и категорично невярна, а бившата му съпруга Бриджит Нилсън споделя, че по време на целия си престой в Лас Вегас са били неотлъчно заедно.

Разследват дали Силвестър Сталоун е принудил 16-годишна фенка да прави секс с него

Чарли Шийн

Шийн е обвинен в изнасилване на своя колега Кори Хайм по време на снимките на „Лукас“ през 1986 година. Тогава Хайм е на 13, а Шийн на 19 години. Обвиненията към актьора идват от Доминик Браша, който е приятел на Хайм. Шийн отрича тези твърдения, а по-късно майката на Хайм признава, че синът ѝ е бил малтретиран, но не от актьора.

Джон Траволта

Актьорът е обвинен за сексуални посегателства и неприлични намеци към 21-годишен масажист по време на престоя си в хотел в Калифорния през 2000 г. Полицията не намира достатъчно доказателства и обвиненията падат. Самият Траволта, който днес е на 63 години, отрича подобни обвинения от миналото.

Още три холивудски звезди с обвинения в сексуален тормоз