/ Gettyimages
Последните месеци са белязани от шумни секс скандали. Десетки холивудски звезди, музикални изпълнители и дори политици сигнализираха за случаи на сексуални посегателства срещу тях.

Безспорно обаче най-големият секс скандал остава този, в който главни герои са бившият американски президент Бил Клинтън и стажантката в Белия дом Моника Люински. Извънбрачната афера и нейното шумно разследване водят до процедура по импийчмънт на държавния глава през 1998 г.

Моника Люински
Gettyimages

След 21-дневен процес в Сената, Клинтън е освободен от всички обвинения, включително за лъжесвидетелство и възпрепятстване на правосъдието. Какво обаче се случва с Моника?

Моника Люински отмъщава на Бил Клинтън с книга

След грандиозния скандал тя безспорно става най-атакуваната и унизявана жена в САЩ. Въпреки това тя се изправи на крака и пусна своя собствена линия с дамски чанти, която не се радваше на особен интерес. След това замина за Лондон, където завърши психология.

Моника Люински
Gettyimages

През 2014 г. пък отново се вдигна шум около нея заради статия за списание, в която описва отношенията си с Бил Клинтън. В нея Люински посочва, че с бившия американски президент са били свързвани от истински чувства.

Люински: Клинтън не са ми плащали да мълча

Преди година Моника заяви публично, че никой не я иска на работа, отношението към нея е негативно и че цял живот няма да се отърве от отрицателната си слава.

Моника Люински
Gettyimages

Днес тя е на 44 години и е приела за своя кауза войната срещу интернет тормоза. Участва в различни форуми, където споделя своите опит и идеи за борба с това явление. Според нея тормозът в мрежата може да тласне хората към самоубийство.

ГАЛЕРИЯ: Как се промени Моника Люински през годините?

За личния й живот се знае, че има връзка, но не е омъжена. Прекарва свободното си време в медитации, излиза с приятели и ходи на терапия. Признава, че все още получава писма по електронната поща, в които подателите сипят обиди към нея.

Моника Люински
Gettyimages

Въпреки това тя се появява на светски събития и демонстрира, че годините и униженията не са се отразили зле на физическата й форма. Скандалната брюнетка е запазила апетитните си форми, изглежда свежа и усмихната.

За още любопитни новини харесайте страницата ни във Facebook тук