Не една и две звезди в Холивуд станаха известни покрай еротичните видеа, които изтекоха в интернет, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са българските звезди, които могат да се похвалят с домашно порно&

Яна

Станала известна, като „порно адреналинката“, Яна е една от красавиците с еротично видео, което напомня много на това на Парис Хилтън. Видеото е публикувано в интернет от бившия на Яна.

Камелия

Едно от най-известните видеа, за които всички говорят и пишат, но малцина са го виждали. Не случайно, обаче Камелия често се изказва компетентно по темата, когато става въпрос за опити за еротични видеа на други нейни колежки.

Криско

Във видеото, което се появи в публичното пространство се вижда как неизвестно момиче му доставя френски ласки. Изпълнителят обвини свой приятел, който явно го е пуснал на майтап.

Галена

Порно клипът, в който участва Галена я издигна на друго ниво и я превърна в една от най-скандалните изпълнителки. Според зрителите това е едно доста нагласено видео с хомосексуален мъж, който очевидно се чувства неудобно в ситуацията.

Тото

Видеото с мъжкото достойнство на изпълнителя се появи в интернет преди известно време. Според Тото, клипът е атака срещу него, която със сигурност е от жена.