/ Gulliver/Getty Images
Бащата на херцогинята на Съсекс Меган е отправил остри критики към дъщеря си и британското кралство семейство, съобщи Контактмюзик. Томас Маркъл твърди, че откакто е станала член на кралската фамилия, дъщеря му го е изключила от живота си и не поддържа контакт с него.

Бащата на Меган: Ако кралицата приеме Тръмп, тя трябва да се срещне и с мен!

Бащата на херцогинята на Съсекс Меган настоява, че след уредената история с папараците преди сватбата на дъщеря му с принц Хари и след като отправи "някоя и друга критика" към кралското семейство, няма никакъв контакт с нея. "Наистина съм съкрушен, че тя ме е изключила от живота си. Преди имах телефонни номера на личните й асистенти, но след като си позволих няколко критики, бях напълно отрязан. На тези номера вече не отговаря никой и няма никакъв начин да се свържа с дъщеря си", казва Томас Маркъл за "Мейл он сънди".

Бащата на Меган Маркъл: Завидях на принц Чарлз, че той я отведе до олтара (ВИДЕО)
 
74-годишният Маркъл пропусна сватбата на Меган през май, след като получи инфаркт. "За нея вероятно щеше да е по-добре, ако се бях споминал. Всички щяха да й съчувстват. Въпреки всичко се надявам да се помирим. Не искам да умра, без да съм говорил с Меган отново", казва Томас Маркъл.

Още новини около семейство Маркъл:

Семейството на Меган Маркъл – истинска драма като от сапунена опера

Полусестрата на херцогиня Меган намекна за участие в риалити шоу

Бащата на Меган Маркъл няма да я отведе до олтара

Майката на Меган Маркъл опознава кралското семейство

Бащата на Меган Маркъл й пожела любов и щастие

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА