Съпругата на принц Хари в Кардиф
Съпругата на принц Хари в Кардиф / Gulliver/Getty Images
Томас Маркъл, бащата на съпругата на британския принц Хари, заяви, че след като кралица Елизабет Втора е решила да приеме президента на САЩ Доналд Тръмп, ще трябва да отдели малко време и на него, съобщава Ройтерс.

Бащата на Меган Маркъл: Завидях на принц Чарлз, че той я отведе до олтара (ВИДЕО)
 
Агенцията цитира материал на клюкарския американски сайт Ти Ем Зи. Бащата на бившата актриса Меган Маркъл коментира предстоящото официално посещение на държавния глава на САЩ в Лондон, предвидено за 13 юли.
"Щом Нейно Величество е решила да се срещне с нашия арогантен президент, тя вече няма никакво извинение, за да не приеме и мен. Аз в никакъв случай не съм толкова лош, колкото е той!", твърди Томас Маркъл, цитиран от БТА.

Семейството на Меган Маркъл – истинска драма като от сапунена опера
 
В началото на май бащата на Меган получи важна роля в сватбената церемония – той трябваше да отведе дъщеря си до олтара.
Впоследствие обаче се разрази скандал с папаршки снимки, на които Томас Маркъл се съгласил срещу 100 000 долара. Заради създалата се ситуация той реши да се откаже от участието си, като посочи , че не иска повече да „излага и притеснява“ дъщеря си.

Приказната сватба на принц Хари и Меган (СНИМКИ)
 
По-късно стана ясно, че татко Маркъл е получил инфаркт, но все пак, променяйки отново мнението си, изрази желание да присъства на сватбата и да заведе дъщеря си до олтара, ако лекарите му позволят. Дни преди церемонията обаче 73-годишният Томас Маркъл претърпя сърдечна операция, което направи присъствието му невъзможно.

40 кадъра, които доказват колко влюбен е принц Хари в Меган (СНИМКИ)
 
Според наблюдатели кралското семейство не гледа на Томас Маркъл с добро око заради изявите му пред медиите.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук