/ Gulliver/Getty Images
Саманта Маркъл, известна още като Саманта Грант - полусестрата на бившата американска актриса и настояща херцогиня на Съсекс Меган, намекна за възможно участие в британската версия на риалити шоуто ВИП Брадър, предаде Ройтерс.

Семейството на Меган Маркъл – истинска драма като от сапунена опера
 

Запитана като гост в програмата "Добро утро, Великобритания" на телевизия Ай Ти Ви дали ще участва в предстоящия сезон на популярния формат, Саманта Маркъл отговоря: "Работила съм в медия през по-голямата част от живота си, така че защо не? Не виждам причина да спра да живея само защото имам семейни проблеми".
 
На повторен въпрос за възможното й участие в риалити шоуто полусестрата на херцогинята на Съсекс отвръща: "Ако ви кажа, ще трябва да ви убия".

Сестрата на Меган Маркъл не таи топли чувства към нея

Саманта Маркъл е отправила и призив към своята височайша родственица да се види с баща им Томас Маркъл, който пропусна сватбата й с принц Хари през май.
 
"Мисля, че събирането им е важно не само за тях двамата, но и за всички останали, за семейството ни, за света. Той много се тревожи за нея предвид разстоянието, което ги дели, и невъзможността за комуникация на живо, и просто иска да се увери, че тя добре и е щастлива. Надявам се тази среща да се осъществи скоро", казва полусестрата на херцогинята на Съсекс Меган.

И още от семейните истории на Маркъл:

Бащата на Меган Маркъл няма да я отведе до олтара

Братът на Меган Маркъл: Нарани чувствата ми, като не ме покани на сватбата

Братът на Меган Маркъл посъветва принц Хари да се откаже от сватбата

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА