Кралската четворка - херцогиня Катрин, принц Уилям, Меган Маркъл и принц Хари
Кралската четворка - херцогиня Катрин, принц Уилям, Меган Маркъл и принц Хари / Gulliver/Getty Images
Дория Рагланд, майката на бъдещата съпруга на принц Хари Меган Маркъл, се срещна с членове на кралското семейство, след пристигането ѝ от Калифорния в Лондон, предава Асошиейтед прес.

Семейството на Меган Маркъл – истинска драма като от сапунена опера
 
Първата ѝ среща е била с принц Уилям и неговата съпруга Катрин. В двореца Уиндзор са присъствали и 4-годишният им син принц Джордж и 3-годишната им дъщеря, принцеса Шарлот. Към тях са се присъединили и бъдещите младоженци - принц Хари и Меган Маркъл.
Предишния ден госпожа Рагланд беше поканена на чай от бащата на принц Хари принц Чарлз и неговата съпруга Камила. Бъдещият свекър на Меган Маркъл ще я заведе до олтара на 19 май за сватбата ѝ с принц Хари, след като стана ясно, че баща ѝ се възстановява след сърдечна операция, оповести дворецът Кенсингтън.

Меган Маркъл помоли принц Чарлз да я заведе до олтара

Междувременно стана ясно, че съпругът на кралица Елизабет Втора - 96-годишният принц Филип, ще присъства на сватбената церемония. Принцът миналия месец излезе от болница след прекарана операция за подмяна на тазобедрена става.
Родителите на Меган Маркъл трябваше да пристигнат в Лондон преди венчавката на 19 май, за да се запознаят със семейството на бъдещия младоженец.
 
Томас Маркъл обаче така и не отпътува към британската столица, тъй като претърпя сърдечна операция, след като попадна в центъра на скандал с папарашки снимки.
 
Всичко за скандала с папарашки снимки за 100 000 долара  можете да прочетете тук

Новините около сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете тук

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА