Този петък започна частично лунно затъмнение – най-дългото за последните 500 години. В астрологията от този ден стартира т. нар. „коридор на затъмненията“, който ще продължи до 4 декември, когато Слънцето вече е изчезнало в сенките. През този период всичко ще бъде някак нестабилно и несигурно, така че е по-правилно да изоставите прекомерните си очаквания и просто да се пуснете по течението, съветват астролозите.

Какво очаква всеки отделен знак от зодиака през следващите няколко седмици:

Овен

Овните трябва да внимават за финансите си, включително да избягват всякакви нови инвестиции. В семейството могат да възникнат разногласия. Самир Джайн съветва Овена да работи по начин на комуникация с другите и да стане по-малко арогантен. В противен случай ще има проблеми в личния и професионалния живот.

Телец

Представителите на тази зодия трябва временно да отложат нови проекти и други начинания. Астрологът препоръчва да се внимава и при шофиране. В интимен план не са изключени кавги и конфликти с партньора. По време на коридора на затъмненията Овенът трябва да бъде търпелив и да не бърза да взема важни решения.

От какво има нужда всяка зодия, за да успее в любовта до края на годината (ВИДЕО)

Близнаци

През следващите няколко седмици Близнаците няма да получат удоволствие от работата, а у дома няма да са в добро настроение. Вместо върху представителите на този знак ще паднат допълнителни отговорности. Близнаците няма да бъдат лесни. Те ще почувстват, че са на кръстопът. Астрологът съветва да се вслушате в интуицията си, преди да предприемете действия, както и да контролирате разходите и да не харчите пари за безполезни неща.


Рак

Финансови проблеми чакат и Раците. Шансовете са добри източниците ви на доходи да донесат печалба, но това ще се случи по-бавно отколкото очаквате, поради което ще трябва да заложите на спестявания си. През този период представителите на този знак трябва да проявяват повече внимание и грижа към децата и близките.

Лъв

Лъвовете, напротив, ще бъдат одухотворени и ще се наслаждават на случващото се. Проблеми могат да възникнат в работата поради разногласия с началниците. През периода на коридора на затъмненията е по-добре за Лъвът да отложи изпълнението на нов проект и други идеи.

Дева

Девите вероятно ще отидат на пътешествие и то някъде далеч. Представителите на този знак също е възможно да пожелаят да посетят религиозен обект и да дарят пари за него или просто за благотворителност.

Везни

Везните ще се сблъскат с натиск на работното място. Шефът, подчинените и другите колеги постоянно ще се намесват. Представителите на този знак могат да бъдат привлечени от мистицизъм, но е по-добре да внимавате, докато шофирате.

Любовен хороскоп: Потърсете човека, с когото ще остареете

Скорпион

Скорпионите ще имат разногласия с половинката си. Всеки ще има собствено мнение. За да поддържате хармонията във връзката ви е оптимално да спрете да обсъждате спорни теми. И точно като другите знаци на зодиака, астрологът съветва Скорпионите да отлагат вземането на решения за нови проекти и бизнес партньорства.

Стрелец

Не всичко ще е гладко в работата за Стрелците. Шефът може да попречи на проекта ви, което ще се отрази на спокойствието на всички. В този период Самир Джайн съветва да не спорите с никого и да не се конфликтите, в противен случай можете да се стигне до съд. Стрелците също трябва да променят хранителните си навици, за да избегнат стомашни проблеми.

Козирог

За Козирозите е благоприятен момент за учене и получаване на нова полезна информация. Затова е време учениците да преодолеят мързела си. Влюбените двойки могат спокойно да планират сватба или дори дете.

Водолей

Водолеите ще се чувстват нещастни. Те често ще се чувстват тъжни за нещо и дори времето в весела компания няма да донесе много радост. Какво да прави с това, Самир Джайн не казва, но съветва Водолеите да отложат за известно време инвестициите в недвижими имоти и да се погрижат за родителите.

Риби

Рибите могат да се объркат при вземането на правилното решение. Астрологът смята, че те трябва да бъдат търпеливи и да отделят време, а също и да избягват всякакви спорове с братя и сестри. От приятното - кратки пътувания очакват представителите на този знак