Арнолд Шварценегер
Арнолд Шварценегер / Guliver/Getty Images
Снимка на световноизвестния културист, актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер буквално взриви социалните мрежи. Кадърът показва как звездата спи на улицата, точно пред бронзовата си статуя.
  СПОМНЯТЕ ЛИ СИ ТЕЗИ СНИМКИ: НЕПОБЕДИМИТЕ АРНИ, СЛАЙ И БРУС В ЕКШЪН НА ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

Фотосът е споделен от самия него преди известно време с надпис "Как се промени времето". Шварценегер разказва, че по времето, когато е бил губернатор, статуята била открита пред сградата на хотел. Тогава от ръководството на хотела му обещали, че там винаги ще има стая, резервирана на негово име, и по всяко време ще има подслон за него.

Арнолд Шварценегер се завръща като Терминатор
 
Наскоро обаче той отишъл в хотела, но ръководството отказало да му даде стая, защото всички били заети. Разочарован от неизпълненото обещание, Арнолд Шварценегер решил да опъне спален чувал пред статуята си.

Арнолд Шварценегер се завърна (СНИМКИ)
 
Истината е, че световноизвестната знаменитост може да си позволи стая във всеки хотел, но чрез постъпката си той иска да призове хората да спазват обещанията си.

Арнолд Шварценегер - отново контра на Тръмп
 
"Когато бях в силна позиция, всички, включително и ръководството на този хотел, ме възхваляваха, но когато вече не съм губернатор, те удобно забравиха обещанието си", посочва Арнолд.

Вижте в снимки най-смъртоносните мъже в киното. Шварценегер е № 1 в класацията