/ screenshoоt/vbox7
Не се изключва нито една версия за мотивите му за жестокото убийство, каза окръжният прокурор
Задържаният за убийството на Десислава Стоянова Светослав Каменов е направил частични самопризнания. В момента се работи по всички версии и не се изключва неуредени финансови отношения или сексуално посегателство. Това съобщи на извънреден брифинг окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов

Тялото на жената е било открито в имот на Каменов, като сам е разкрил къде е сложил трупа. При първоначалния оглед са констатирани наличие на множество удари по лицето, счупване на врата, а трупът бил поставен в ракла.

Тепърва ще се установява дали жената е била затворена в шкафа, докато е била жива или след умъртвяването й. След аутопсията ще стане ясна и каква в причината за смъртта й.
 
Откриха в Сопот тялото на изчезнала рейнджърка (ВИДЕО)

Самият Каменов бил задържан не във връзка с убийството, а защото е бил последният човек, който е бил с убитата жена преди тя да изчезне, пише trafficnews.

Старши комисар Атанас Илков разказа, че служители на полицията отишли на адреса на жената, като установили, че нея я няма, но осветлението и редица електрически уреди са включени. От проведените на място оперативни дейности, полицаите установили, че тя има отношения с Каменов. Това е и една от основните причини да се насочат към бившия военен. След няколко дни те успели да открият къде е той.
 

screenshoоt/


Бившият военен се укривал във врачанско село, съобщи директорът на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков. 

Задържан е приятелят на убитата военнослужеща, открита в Сопот

Светослав Каменов е участвал в три мисии, една от които в Ирак, като той е един от пострадалите от атаката в Кербала. След това става обучител на спецчасти в Афганистан, след като напуска армията през 2009 г. Той е осъждан и криминално проявен. Бившият военен има условна присъда за обаждане за поставена бомба в клон на банка.