Външни сили се опитват да обезличат НДСВ, смята Ваня Цветкова
Външни сили се опитват да обезличат НДСВ, смята Ваня Цветкова / netinfo

Външни сили, който предадоха НДСВ преди време се опитват да обезличат партията и да разцепят парламентарната група. Това каза депутатката от жълтата партия Ваня Цветкова. Тя е и член на Контролния съвет на НДСВ.

Целта е да го няма НДСВ, да се слее с ДПС и Новото време в някакъв либерален алианс, т.е да бъдем с хората, които ни предадоха пред време, коментира Ваня Цветкова.

Има цел да се разцепи парламентарната група и да се обезглавят знакови личности като Анелия Мингова, Пламен Панайотов и Огнян Герджиков, работили за НДСВ и почтени хора, допълни Цветкова. Тя определи парламентарната група на НДСВ като една от най-единните до момента в Народното събрание, реализирала вече два мандата като успешна държавна политика.

Аз не искам да вярвам, че лидерът Симеон Сакскобургготски е вкаран в подобна схема след един манипулиран избор на ръководни органи на конгреса и затова няма да коментирам изявлението му, каза още Цветкова.

Тя е убедена, че с проблемите в НДСВ се цели да се отклони общественото внимание от корупционните скандали, които тресат държавата.

Други новини от Кюстендил