/ БГНЕС
Екип на Военна полиция пристигнал да търси бащата след като не се явил на работа
Убитото семейство в Нови Искър живеело скромно и затворено
100708
Убитото семейство в Нови Искър живеело скромно и затворено
  • Убитото семейство в Нови Искър живеело скромно и затворено
Убитото семейство в Нови Искър не било общително, живеели скромно и затворено. Това споделят съседите им след извършеното тази сутрин тежко престъпление.

По-малкият им син имал психично заболяване. Момчето никога не излизало само от дома си, винаги бил придружаван от баба си или майка си.

БГНЕС

За случилото се разбра след като от Военна полиция пристигат на място, за да търсят бащата в семейството, който е работел във военно поделение. След като мъжът не отива на работа тази сутрин, на място е изпратен екип, за да провери. Така става ясно, че в къщата има четири трупа.
 
Четворно убийство в Нови Искър

БГНЕС

25-годишният мъж, убил семейството си, е задържан на място от полицията в неадекватно състояние. Към момента разследващите не могат да извършат продуктивни разпити с него, за да възстановят случилото се.

БГНЕС

Все още не е ясен мотивът на престъплението. Но в последните месеци мъжът е имал сериозни проблеми, за които не се съобщава точно какви са.
 
Задържаният по случая с четворното убийство в Нови Искър 25-годишен мъж няма правоотношения със системата на Министерството на отбраната нито като военнослужещ, нито като цивилен служител, съобщиха от военното ведомство. Случаят се разследва от МВР, се посочва в съобщението.

Шестте денонощия разследване на шесторното убийство в Нови Искър

В началото на януари 2018 г. Нови Искър беше разтърсен отново, тогава от шесторно убийство. Бяха застреляни баща, син, доведена дъщеря, приятелят ѝ и баба ѝ с по няколко куршума. В кладенец на километри от къщата беше открита застреляна и майката.

БГНЕС

Заподозрян беше Росен Ангелов - 56-годишен, рецидивист, с присъди за блудство с малолетна и кражби. Той беше издирван в продължение на четири дни, след което беше намерен мъртъв с куршум в главата.

Шесторното убийство в Нови Искър: престъпление без аналог в най-близката ни история