Тежка катастрофа на Подбалканския път край София. Един човек загина на място, а шестима бяха ранени, сред тях и две деца. 

Инцидентът е станал малко преди 16:00 ч. на 5 км от София, до разклона за село Саранци.

Ударили са се челно лек автомобил и миниван. 59-годишна жена, пътувала в минивана, е загинала на място. Другите двама пътници от превозното средство, както и семейство с две деца, пътували в колата, са в болница с различни наранявания.
 
 

Челен сблъсък след изпреварване взе една жертва край село Саранци. Сред пострадалите има 2 деца. От мястото на жестокия инцидент предава НА ЖИВО Dessislava Georgieva. Още по темата четете тук: https://bit.ly/2QKPYoI

Публикувахте от Новините на NOVA в Неделя, 9 декември 2018 г.

На мястото на инцидента веднага пристигнали четири екипа на Спешна помощ, полиция и пожарна.

Младото семейство с две деца на 7 и 10 години са настанени в болница Пирогов. Децата са с леки наранявания. Жената е с фрактура, мъжът е с гръдна травма.

Другите двама ранени при катастрофата -  59-годишен мъж и 39-годишна жена - са приети в Окръжна болница „Света Анна“. Мъжът, който е шофирал една от колите, е с пневмоторакс, а жената е с фрактура на подбедрица. И двамата са хоспитализирани.

Движението в района вече е възстановено, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". По-рано имаше ограничения и обходен маршрут.