/ БГНЕС
Лудогорец посреща шампиона на Словения Марибор на 22 август в Разград
Ръководството на Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо първия мач от плейофите на Лига Европа срещу шампиона на Словения Марибор в четвъртък (22 август) от 20:30 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 18:30 ч.
 
Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната база в Разград. Днес и в сряда от 17:30 ч. до 20:00 ч. ще работят и касите на улица "Васил Левски". В деня на срещата същите гишета отварят в 10:00 ч.
 
Лудогорец записа безпроблемна победа над уелския Дъ Ню Сейнтс в реванша (ВИДЕО)

Клубът напомня, че влизането на "Лудогорец Арена" става посредством турникети, като привържениците трябва да спазват указанията на стюардите. Шампионите призовават феновете да дойдат на стадиона по-рано, за да се облекчи пропускателния режим и да се избегне струпване по входовете непосредствено преди началото на срещата.
 
Всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.
 
Лудогорец удари Валур и продължава в Лига Европа

Лудогорец съобщава, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Ръководството допълва, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.