Секс скандал разтърси поделението на Български пощи в Дупница
Секс скандал разтърси поделението на Български пощи в Дупница / снимка: DarikNews.bg, Кюстендил

Уволнен заради секс скандал служител на пощите, разкри подробности по случая, месец след отстраняването си. Димитър Новачки разказа, че Наташа Христоскова е искала да го отстрани от работа веднага след като двамата приключили интимните си отношения преди около година. Връзката между шеф и подчинен е продължила близо година и половина и през този период те имали добри взаимоотношения. Двамата се били разбрали да не смесват  личните със служебните отношения, разкри още Новачки.

Още преди месец Дарик съобщи как 28-годишният Димитър Новачки е извикан в кабинета на началника на пощенската станция в Дупница и му е обяснено, че трябва да си подаде молбата за напускане, тъй като животът му е застрашен.

Два дни преди Новачки да бъде извикан на „червеното килимче" той, заедно с шефката Наташа Христоскова, една служителка в пощата и още две момчета били в един от хотелите на Рилския манастир на почивка. По думите на уволненият служител тогава Христоскова се почерпила повече от необходимото. Новачки направил забележка да намалят музиката, но Христоскова го контрирала да не се занимава много, „защото в понеделник ще е на червения килим". След този разговор те отишли в друга стая, където да продължат купона.

На другият ден Новачки разбрал от съседите на етажа, че през нощта освен силна музика имало и оргия. Според него той е уволнен освен заради прекратените интимни отношения с шефката си и заради това, че знае и за други нейни връзки с различни мъже. Новачки твърди, че в извънработно време и през нощта в кабинета й също се правели оргии.

Димитър Новачки в момента обжалва заповедта за уволнение, която му била връчена само няколко дни преди да изтече срока за обжалване и след като случаят стана достояние на медиите.

Наташа Христоскова не бе открита за коментар. Редакцията на Дарик е готова веднага да публикува нейната позиция. Охраната в пощата в Дупница обясни, че кабинета й е заключен и я няма, въпреки, че беше в работно време. Друга служителка на пощата обясни, че Наташа Христоскова не е упълномощена да дава изявления.