Разпитаха вдовицата на Стоил Славов по делото „Бай Миле”
Разпитаха вдовицата на Стоил Славов по делото „Бай Миле” / netinfo
Никой не ме е търсил, дори за показания по случая с убийството на съпруга ми. Това каза пред съда, а впоследствие и пред репортери вдовицата на Стоил Славов – Вера Славова. Тя беше разпитана по делото за убийството на Милчо Бонев – Бай Миле.

Вера Славова добави, че в деня на убийството на Бай Миле неин “много добър познат Владко от Банкя, на когото не знае фамилията”, я е предупредил да не слиза пред “Славия”, защото там “става нещо”. Впоследствие тя разбрала от телевизията, че бай Миле е убит.

Пред съда днес бе разпитан и Християн Атанасов, собственик на фирмата “Бронет-Атанасов”, която произвежда бронежилетки. Той заяви, че фирмата му никога не е произвеждала бронежилетки с надпис “Полиция”. През 2004 г. е произвеждала бронежилетки с надпис “Military police”. По заявка е произвеждала и жилетки с надпис “Police” и за охранителни фирми, но само в рамките на МВР, поясни Атанасов.

Жилетки с други надписи са правени само с рекламна цел, но не и за търговската мрежа. Атанасов добави, че в България се продават много видове боеприпаси, които не отговарят на стандартите. Той каза, че е викан в следствието, за да идентифицира бронежилетка на своята фирма, но на нея не е имало надпис освен стандартните етикети.