/ БГНЕС, архив
Двама души са загинали при катастрофа на пътя между селата Добролево и Борован,  съобщиха от МВР. Инцидентът е станал около 15.00 часа. Два автомобила са се ударили челно на прав участък между Добролево и Борован. По първоначални данни са загинали шофьорът на единия автомобил и пътник от другия.
 
Екипи на "Пътна полиция" извършват оглед на мястото. Движението временно е пренасочено през Бяла Слатина и Търнава.

На фона на засилените полицейски проверки за нарушения по пътищата, този уикенд се оказва черен за няколко семейства.

Тежка катастрофа отне живота на трима души край Първомай (ВИДЕО)

Един човек загина, а четирима са ранени при тежка катастрофа край Варна

Петима ранени при катастрофа на пътя Ахелой - Поморие

Рано сутринта в неделя трима мъже загинаха при катастрофа в отсечката между Първомай и Бяла река. Лек автомобил с кърджалийска регистрация настигнал и се блъснал отзад в ремарке на трактор. На място са загинаха пътувалите в колата - на 25, 29 и на 30 години.
 
От раните си в болница в събота почина още един мъж. Той, заедно с още четирима души, сред които две деца и бременна жена, пострадаха при катастрофа между Бургас и Варна. Вчера по обед се сблъскаха два автомобила - с бургаска и с украинска регистрация. В болница бяха откарани петима пострадали, където по-късно единият от шофьорите почина.
 
Други петима души също са в болница след като пострадаха в събота по обед при катастрофа на пътя Ахелой – Поморие. Лек автомобил с пловдивска регистрация, управляван от украински гражданин, застигна и се блъсна в ремаркето на камион-влекач.