Владимир Стоянов
Владимир Стоянов / БГНЕС
Владимир Стоянов, който нападна лекарка заради плацентата на бебето си, е умрял в съня си на 12 март, съобщава в. “24 часа”. 38-годишният мъж е починал от болест, казаха запознати, но не уточниха каква.

Баща преби лекарка, искал плацентата на детето си
 
На 1 юни миналата година Стоянов, който стана известен като Владо Плацентата, нападна и преби д-р Албена Гагова в столичната Акушеро-гинекологична болница “Шейново”. Причината бе, че лекарката, която току-що изродила първородния му син, отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна”.

Владимир Стоянов
БГНЕС

След нападението, той избягал и подстригал косата си, за да затрудни разпознаването. Той обаче беше намерен и обвинен от прокуратурата, а след това беше даден на съд.
 
При всяко появяване в съда Стоянов се караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката.

Родители и лекари чакат заслужена присъда за нападателя на д-р Гагова
 
Веднага след побоя приятелката му отказа да запише бебето с неговата фамилия.
 
Срещу Владимир Стоянов имаше още няколко дела. Едното бе за укриване на бежанци, другото - за държане на незаконна пушка, с която ги заплашвал. Разследваха го и за грабеж на сребърен синджир от непълнолетен. В миналото той е бил осъждан за притежание на дрога, грабеж и незаконно влизане в страната.

Още новини за побоя над д-р Албена Гагова и за Владимир Стоянов в съда:

Битата д-р Гагова се възстановява физически, но остава в тежък шок


Нападателят на лекарката от "Шейново" отказва да съдейства на разследващите

Бащата, пребил лекарка, работил по формула за вечна младост (ВИДЕО)

Мъжът, пребил лекарка в „Шейново”: Няма доказателства, че съм я ударил

Мъжът, нападнал лекарка заради плацента: Не съм направил нищо лошо (ВИДЕО)
В. "24 часа"