/ DarikNews.bg
Откриха простреляни мъж и дете в района на бензиностанция край Горни Богров. Вероятно се касае за издирвания мъж във връзка с убийството на млада жена в столичния квартал "Надежда", както и тяхната дъщеря.

Сигналът за откритите простреляни мъж и дете е подаден около 23.20 часа. Веднага към мястото са изпратени линейки, които са ги транспортирали в болница. Вероятно мъжът е прострелял детето в главата, след което сам се е прострелял. Лекарите се борят за живота им, състоянието им е тежко.

Млада жена е убита в столичния квартал „Надежда“, издирват бившия ѝ приятел (СНИМКИ)

Тялото на 23-годишна жена бе намерено в жилище на улица "Бели Дунав" в столичния квартал "Надежда". Родителите на младата жена я открили простреляна в жилището, сигналът е подаден минута след 18.30 часа в понеделник. Веднага към адреса били насочени екипи на полицията и Спешна помощ, а дошлите на място медици установили, че жената е мъртва. Тя е имала огнестрелни рани, съобщиха от полицията. Шефът на Столичната дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов каза, че се издирва бившият приятел на жената, като допълни, че полицията не може да каже дали той е евентуалният извършител на убийството, а го търси за изясняване на обстоятелствата около тежкото престъпление. От думите на Иванов стана ясно, че мъжът е 26-годишен служител в охранителна фирма, който има законно притежавано оръжие и не е криминално проявен. Иванов допълни, че се издирва и едногодишната дъщеря на мъжа и загиналата жена, като детето вероятно е с него.