/ БГНЕС
Двама мъже са с опасност за живота, след като бяха намушкани с нож заради скандал на улицата в София. Пострадалите са на 42 и 45 години и снощи бяха приети в столичната болница "Св. Анна". И двамата са с тежки прободни наранявания в корема и раменете.
 
По думите на пострадалите на столичното кръстовище на булевардите "Никола Габровски" и  "Г.М. Димитров" възникнал скандал между тях и пресичащ мъж, заради отнето предимство. Пострадалите са били в автомобил. Пешеходецът ги нападнал и им нанесъл нараняванията.
 
Лекари се борят за живота на мъжете, ранени с нож след спор на пешеходна пътека

Пострадалите сами са се придвижили до болницата. По непотвърдена информация двамата мъже са криминално проявени за трафик на хора, наркоразпространение и грабежи.
 
След постъпването в болница на пострадалите са сформирани два хирургични екипа. И двамата са оперирани едновременно, съобщи д-р Стефан Ковачев, който е извършил операцията на един от пострадалите.
 
Единият мъж е с дълбока прорезна рана в корема. И двамата пострадали имат и по-леки порезни рани по раменете.
 
Двама ранени след спречкване на пешеходна пътека в София

По думите на д-р Ковачев двамата са отишли  в шоково състояние, на собствен ход, а при влизането в болницата са припаднали. Извършителят на нападението все още се издирва.
 
От СДВР апелират всеки, станал свидетел на случилото се на столичното кръстовище или има информация за инцидента, да се свърже с тях. Гражданите, които биха могли да дадат допълнителна информация, могат да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност.