Даниел Митов
Даниел Митов / БТА
Не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас, посочи още Митов
"Въпросът, който все по тежко стои пред "Демократична България" е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас. Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор", написа във Facebook заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов.

"Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно - вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност - предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си. Атакувахте ни за договорки с ДПС - радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите - сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още", посочва Митов.

Христо Иванов: Консултациите в новото Народно събрание ще покажат дали има воля за дълбока промяна

"Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма", завършва коментара си Митов.