/ iStock/Getty Images
20-годишен шофьор загуби контрол над колата си на завой по пътя Смилян-Рудозем и се потопи в рибарник до коритото на река Арда, съобщава "24 часа".

След гонка: Дрогиран шофьор се заби в ограда и след опит да избяга от полицията падна в река

Шофьорът от Рудозем е шофирал "Пежо 406" сам и няма други пострадали. Младежът обаче зарязал колата и се прибрал вкъщи. На сутринта младши полицейски инспектор от Смилян вижда автомобила в реката и издирил собственика.
 
 

Нов вид риболов!

Публикувахте от Смилян Днес в Понеделник, 20 април 2020 г.

Младият шофьор обяснил, че били празнични дни и не искал да притеснява никой и не е подал сигнал, че е извършил пътен инцидент. Мислел на следващия ден да отидеде да прибере автомобила. Сега го грози лишаване от правото да управлява МПС, тъй като не е уведомил органите на МВР и си е тръгнал..

Кола падна в река, друга се заби в къща и дърво

"Като не е съобщил, не е проверен за алкохол и наркотици и не са изяснени фактите причинили инцидента. Съставен му е акт, че е напуснал произшествието без да уведоми органите на МВР, за което е предвидено наказание лишаване от право на управление на МПС", каза шефът на ОД на МВР-Смолян ст. комисар Николай Димов.

Според кмета на Смилян Чавдар Червенков, участъкът трябва да бъде подсилен с допълнителни мантинели, защото след прав участък следвал завой. Преди две години на същото място падна и друг автомобил.
"24 часа"