Служебният премиер Огнян Герджиков
Служебният премиер Огнян Герджиков / БГНЕС
Служебният премиер Огнян Герджиков каза при представянето на отчета за работата на кабинета, че е почти готов с папката за бъдещия премиер Бойко Борисов. Герджиков заговори, че подготвя папка към бъдещия кабинет в средата на април. При различни прояви той заяви, че папката ще съдържа препоръки, както и наболели проблеми.

Герджиков: Няма принципна разлика между редовен и служебен кабинет

Папката ще съдържа преди всичко добри идеи, молби, които получавах от различни региони, защото обиколих няколко областни центъра и нормално е да се очаква за краткото време, което имахме, да не можем да решим нещо особено, каза при отчета за дейността на кабинета си премиерът Герджиков.
 

Служебният премиер Огнян Герджиков и вицепремиерите Стефан Янев и Деница Златева представиха отчет за дейността на служебния кабинет
БГНЕС

Герджиков: Оставяме държавата в много добро състояние

Затова всички нерешени проблеми и въпроси ги оставям в папка с молба Борисов да им обърне внимание, допълни Герджиков и посочи, че в папката са включени и проблеми на сънародниците ни от Босилеград.
Той допълни, че в папката са посочени и резултати от перспективни започнати преговори с чужди компании, които са склонни да инвестират в България. Това е начало, което би могло да бъде продължено, това е в прерогативите на новия кабинет, допълни премиерът Герджиков.
БТА