Цветанов мъмри свои за тайно членство на зам.-кмет в ГЕРБ
Цветанов мъмри свои за тайно членство на зам.-кмет в ГЕРБ / DarikNews
Цветанов мъмри свои за тайно членство на зам.-кмет в ГЕРБ
27219
Цветанов мъмри свои за тайно членство на зам.-кмет в ГЕРБ
  • Цветанов мъмри свои за тайно членство на зам.-кмет в ГЕРБ

Вицепремиерът Цветан Цветанов ще обсъди с областното ръководство на ГЕРБ в Пиринско и с представители на общинските структури тайното приемане в редиците на партията на санданския заместник-кмет и племенник на градоначалтика Андон Тотев - Младен Тимчев.

"Разбрах за скандала с членството на Младен Тимчев, запознаха ме и за подписката в Сандански и лично ще изясня този факт", заяви за Дарик Цветан Цветанов.

"Още тази вечер се срещам с ръководството на областния съвет и с представители на общинските структури на ГЕРБ, за да дискутираме този въпрос. Лично за мен е недопустимо хора, които са работили срещу партията, сега да се олицетворяват с ГЕРБ", коментира Цветанов.

Вицепремиерът Цветанов обаче отговори уклончиво на въпроса дали са нарушени уставните правила на ГЕРБ относно приемането на заместник-кмета Младен Тимчев в партията на премиера Бойко Борисов.

Недоволни от членството на Младен Тимчев депозираха преди седмица сигнал до областния председател на ГЕРБ в Пиринско Костадин Хаджигаев, но до този момент той не е отговорил. Междувременно редовите членове на партията в Санданско стартираха подписка, в която само за броени дни са се подписали над 1000 редови гербери и симпатизанти.

Чуйте интервю с вицепремиера и лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов в прикачения звуков файл