Четирима бяха ранени при два взрива в столицата
Четирима бяха ранени при два взрива в столицата / netinfo

Стриптийз бар „Пантера” и бар „Казабланка” бяха взривени в рамките на няколко минути тази вечер в София. Около 23.00 часа силен взрив рани двама души в стриптийз бар "Пантера", който се намира в района на булевард „България”, близо до кръстовището с булевард „Витоша”. Двамата пострадали са откарани в болница. На мястото на инцидента има екипи на полицията и Бърза помощ. Според последните информации ранените са в тежко състояние.

Малко по-късно взрив разтърси и второ заведение – „Казабланка”, което се намира на столичната улица „Урвич”. При този взрив са ранени също двама души. Районите на двата инцидента са отцепени от полицията, води се следствие.

При първия взрив тежко пострадал е един мъж, който е с откъснати крака. Пострадалите в бар „Казабланка” са с турски имена, съобщиха за Дарик от МВР. Две са пострадалите жени в заведението, като едната от тях вероятно е бременна, но е без опасност за живота. Пострадалите са откарани във Военно-медицинска академия.

Според последната информация на полицията , пострадалите при взрива в стриптийз бар „Казабланка” са Мустафа Юмер Еминов на 30 години и  Емил Красимиров.

Главният комисар на МВР Павлин Димитров и директорът на столичната полиция Николай Янев огледаха местата на взривовете.