/ БГНЕС
Разпореждането към лекарите дошло лично от премиера Борисов
По разпореждане на министър-председателя Бойко Борисов медицински екип на Университетска болница „Лозенец“ извършва през последната седмица постоянно наблюдение на здравословното състояние на Николай Колев-Босия и ежедневно поддържа на място лекарски екип и линейка, съобщиха от здравното заведение.
 
Николай Колев-Босия поиска да се разпусне парламента и правителството

Днес, 25 юли, в Университетска болница „Лозенец“ на Николай Колев бе направен обстоен медицински преглед и бяха извършени изследвания на всички органи и системи в организма. Резултатите от изследванията показаха задоволително за възрастта му здравословно състояние, което не налага наблюдение в болница. По време на престоя в болницата му бяха влети водно-солеви разтвори.
 
От лечебното заведение призовават да не се спекулира със здравословното състояние на Колев. Той обави

Подкрепящи Николай Колев-Босия сигнализираха за полицейско насилие

Николай Колев започна гладна стачка на 13 юни т.г. като протест срещу възстановяването на корупционната схема за продажба на шофьорски книжки от служителите на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" към Министерството на транспорта. Колев настоява за незабавната оставка на транспортния министър Ивайло Московски и за разпускане на настоящия парламент.
БГНЕС