Четирима от футболистите на „Лудогорец"-Разград са номинирани за „Футболист на 2011-та година", двама от тях имат шансове да са сред 20-те най-добри.

Номинациите и първоначалното гласуване тази година се правят на специален сайт от феновете, това продължава до 4 декември. След това списък по азбучен ред на първите 20 от фенската класация ще бъдат предоставени на спортните журналисти,  участници в 51-вата подобна анкета, те ще определят победителите.

Засега номинираните са 73-ма, с почти половината от гласовете води Димитър Бербатов („Манчестър Юнайтед"), следван с 10% от гласовете от Стилиян Петров („Астън Вила") , 9% - Николай Михайлов („Твенте"), също с толкова е и премиерът Бойко Борисов, който е картотекиран във „Витоша" (Бистрица).

Сред разградските футболисти най-напред във временното класиране - 12-ти - е Станислав Генчев с 31 гласа, 18-ти е Емил Гъргоров, отскоро са номинирани и имат по-малко гласове Михаил Александров и Мирослав Иванов.



Могат да бъдат номинирани български футболисти, играещи у нас или в чужбина, с българско гражданство, получено по рождение или не по-късно от 2001 г.

Можете да гласувате за „Футболист на годината" на http://futbolist1.bg/.