ЗНС готови да си партнират с всички
ЗНС готови да си партнират с всички / Дарик Враца

 

Земеделски народен съюз ще се регистрира за участие изборите и в момента се създава организация за събиране на необходимите подписи, обяви днес във Враца Румен Йончев, председателят на партия. На разширеното заседание с ръководството присъстваха доайенът на партията Стефан Личев - председател и на Управителния съвет, Явор Хайтов - зам.председател на ЗНС, инж.Пламен Ганецовски - председател на Областното настоятелство Враца и член на Управителния съвет, представители на всички организации в страната, както и представители на съсловните организации на животновъдите и зърнопроизводителите.

„Разговаряме на един доста широк фронт с потенциални партньори, защото си даваме сметка, че тези избори ще са много важни, затова сме и толкова внимателни, допълни Р.Йончев и обясни: „Посланията трябва да бъдат много точно насочени към хората, които са доста отегчени и разочаровани от досегашния политически пейзаж в парламента. Ние ще направим всичко възможно като политическа партия да не помогнем за възстановяване на същия пейзаж в следващия парламент.

ЗНС готови да си партнират с всички
netinfo

Напротив, заедно с гражданите сме се насочили натам – да променим съотношенията в Народното събрание и на всяка цена ЗНС трябва да е там, за да отстоява позициите и интересите на хората, които представлява, хората от малките градове и села на България. Мисля, че задачата не е никак трудна, напротив - днешните размирици, днешното положение само отваря по-широк фронт за работа от наша страна.

ЗНС ще си партнира с цялото политическо пространство в интерес само на българските граждани и едно нормално бъдещо управление на България, бяха категорични от ръководството на партията. Те допълниха, че при тях винаги е имало гражданска квота, като основната група към която са се насочили са земеделските производители.