Наркотиците
Наркотиците / ОД на МВР Видин
Почти килограм сух канабис иззели криминалисти в хода на проведена спецоперация, насочена срещу наркоразпространението в региона. По случая с полицейска мярка за срок до 24 часа бил задържан 38-годишен, криминално проявен. В операцията участвали служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” в областната дирекция и районните управления във Видин и Белоградчик. Действията на разследващите били предприети на 7 октомври в град Димово.

При извършено претърсване в помещенията на къща, обитавана от Г.Г., полицаите открили и иззели 960 грама суха листна маса, две конопени растения (с височина 200 и 145 см), около 3.5 грама бучки бяло вещество и електронна везна. При полевия наркотест тревата реагирала на канабис, а веществото на амфетамин. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура- Видин. Мъжът е привлечен в качеството на обвиняем, наложена му е мярка за неотклонение гаранция в размер на 300 лева.

наркотиците
ОД на МВР Видин


Работата на разследващите продължава, в ОД МВР-Видин е образувано досъдебно производство по чл.354а, ал.1 от Наказателния кодекс.
 
 
ОД на МВР Видин