Валя Червеняшка има вече здравни осигуровки
Валя Червеняшка има вече здравни осигуровки / netinfo

От днесмедицинската сестра Валя Червеняшка има Удостоверение от Териториална дирекция НАП за непрекъснати здравноосигурителни права. Само два работни дни след поетия ангажимент пред медицинската сестраОбластният управител на Враца д-р Антонио Георгиев задейства процедурата за възстановяване здравно осигурителните йправа. Процедурата касаеше изваждането на две удостоверения и сумата от 36 лева, които медицинската сестра е заплатила сама, каза пред медиите врачанският областен управител д-р Антонио Георгиев. :

„Изумена съм, че едно толкова важно за мен и моите колеги нещо, което ни беше обещано от две министерства – Социалното и Здравното, още преди 4 месеца, се оказа просто действие, свършено от един областен управител само за два дни”, каза днес Валя Червеняшка. “ Аз дори не помолих д-р Антонио Георгиев за това. Той сам пое ангажимента в петък, миналата седмица, и ми каза, че ще провери каква е процедурата и ще я задвижи. За нас здравето ни сега е най-големият проблем. Благодаря сърдечно на д-р Георгиев, защото той се оказа точният човек, на точното място и на точното време” .

Областният управител ще се се срещне с всички наши медици след връщането им от Белгия , където те ще представят изложбата от техни гоблени, за да им помогне при решаване на този проблем, който също стои и пред тях.