/ Враца софтуер общество
Тази година темата и сюжета са свързани с култовият сериал на HBO “Игра на тронове”
Враца отново става арена на интересното състезание-предизвикателство „Лов на съкровища“. На 18 май - събота, от 13.00 часа, в началото на алеята за парк „Хижата“ ще се даде старт на петото юбилейно издание, организиран от „Враца софтуер общество“.

Пак Лов на съкровища във Враца

Темата на тазгодишния лов е обвързана с култовия сериал „Игра на тронове“ по романите на писателя Джордж Р. Р. Мартин. „Ако не сте гледали филма и не сте чели книгите – това няма да ви попречи да участвате в играта.

Всичко, което ще трябва да знаете ще ви бъде дадено на място. Задължително трябва да имате телефон с андроид, защото чрез него ще откривате следващите загадки“, обясняват организаторите.

Лов на съкровища във Враца

Желаещите да се включат трябва да си организират отбор от 3 до 5 човека. Могат да участват хора от всякакви възрасти, но децата трябва да бъдат с придружител.

Партньор на инициативата е община Враца, а наградите тази година са подсигурени от Dextrophobia escape rooms. Победителите ще получат ваучер за една от техните escape стаи, а класираните на второ и трето място - cards2go интерактивни карти-предизвикателства с мисия. Записването става на http://hunt.vratsa.net/. Таксата за участие  е 3 лева.