Обръщение на водача на листата за врачанско Камен Костадинов
Обръщение на водача на листата за врачанско Камен Костадинов / Дарик Враца

Уважаеми жители на област Враца,

Предизборната кампания е към своя край. Всеки от кандидатите е направил стотици срещи, провел е безброй разговори, дал е безчет обещания. Жалко е, че повечето участници в този процес налагат мнението – по време на избори е така, и нямат никакви притеснения, че всичко казано ще остане само в сферата на добрите пожелания.

Движението за права и свободи обаче е партията, доказала през последните 25 години, че изреченото, обещаното пред хората, е отговорност.

Тази отговорност поех и аз миналата година, когато област Враца, в мое лице, за първи път излъчи свой народен представител от Движението за права и свободи.

Тази отговорност ме водеше, когато настоявах проектите на област Враца да намерят място в Публичната инвестиционна програма на кабинета „Орешарски“, в резултат на което в региона влязоха над 20 млн. лева.

Тази отговорност ме кара и в момента да бъда прецизен в обещанията.

Защото хората, живеещи в област Враца, с нищо не са заслужили да живеят в бедност и безперспективност. Те също имат своите надежди, въжделения, мечти. И ние – политиците, нямаме право да им ги отнемаме, превръщайки техните очаквания в безплътни популистки лозунги.

Уважаеми избиратели,

Когато на 5 октомври отидете да гласувате, не забравяйте, че ключът към доброто бъдеще на децата ви и на страната е във вашите ръце!

Свободата е във вашите ръце!

Не пропускайте шанса вие да посочите какъв да бъде животът ви! Свободата е във вас! С №18 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.