Пеловска
Пеловска / Дарик Враца

В специално писмо до медиите Надя Пеловска даде обяснение на проявения от журналистите интерес към  нейното неучастието в открития конкурс за длъжността „административен ръководител“ на Окръжен съд – Враца.

Пеловска посочва здравословни причини за отказа си и по-точно, претърпяна от нея тежка операция, налагаща продължително лечение. „Влошеното здравословно състояние и операцията съвпаднаха с откриването на конкурса и обективно не ми позволяват участието в него“, уточни Надя Пеловска.

В писмото до медиите тя изказва благодарност към тях, за това, че през изминалите пет години съвместната им работа е основана и базирана на взаимно доверие и отразява работата на Окръжен съд – Враца обективно и отговорно.

Пеловска  благодари и на своите колеги и служители от Окръжен съд – Враца, които са допринесли за постигане на начертаните цели.
Председателката на Окръжен съд Враца благодари и за високата лична оценка, която е получила,  „защото тя е един от най-значимите атестати за моята работа“, се казва в писмото.