Камен Костадинов: Аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите
Камен Костадинов: Аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите / ДПС Враца
Камен Костадинов: Аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите
75200
Камен Костадинов: Аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите
  • Камен Костадинов: Аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите

С концерт на трио „Тенорите“ ДПС закри снощи във Враца предизборната си кампания. От трибуната водачът на листата Камен Костадинов обяви „Аз и моите колеги сме се изправили пред вас със самочувствие на един силен отбор. Отбор,  с който в рамките на двайсетина дни се постарахме да обиколим врачанска област и да предложим на жителите своята визия за развитието на нашата родина, на врачанска област и на различните общини…

Благодарение на усилията на Движението за права и свободи, на усилията на моите колеги от парламентарната група на ДПС, на министрите, които участваха в кабинета на премиера Пламен Орешарски във врачанска област бяха осигурени инвестиции от над 20 и няколко милиона лева. Това е едно добро начало. Врачанска област и целия Северозапад придоби специален статут в Споразумението за партньорство между България и Европейския съюз, което гарантира, че през следващите 7 години в Северозапада и в частност врачанска област ще има повече инвестиции, което е гарант за един по-добър живот на хората, които живеят тук и които съвсем несправедливо са едни от най-онеправданите от демократичния преход на България.

Аз лично се старах при тези обиколки да не обещавам нищо, което ние не можем да изпълним. Няма да обещая и сега. Но ще обещая едно - аз и моите колеги ще ви гледаме през цялото време в очите. На мен и на моите колеги ще може да разчитате, като на хора, които ще се борят за перспективата на врачани, за перспективата за по-добър живот, за перспективата за по-достоен живот. И както не веднъж казвах – ДПС не е проблем за Северозапада, ДПС е част от решението на проблемите на Северозапада.

Очаквайки вашата подкрепа, обнадежден от добрите резултати, които имахме на европейските избори, обнадежден от срещите, които сме правили, уверен от това, че сме стигнали до сърцата и умовете на хората - очаквам от вас и вашите близки да получим тази сериозна подкрепа, която ще ни направи достатъчно силни, за да можем да поставяме проблемите на врачани. А аз съм убеден, че аз и моите колеги знаем как да ги решаваме.“, каза в обръщението си Костадинов.

За ДПС се гласува с № 18 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.