/ Община Видин
Турнирът е за момичета, родени 2008 г. и 2009 г.
Спортната проява е включена в Коледно-новогодишната програма и се проведе в зала „Фестивална“.

Община Видин

В нея взеха участие отбори от пет видински училища - ОУ „Любен Каравелов“, ОУ „Иван Вазов“, СУ „П.Р.Славейков“, СУ „Цар Симеон Велики“ и ППМГ „Екзарх Антим I“.

Община Видин

Турнирът е за момичета, родени 2008 г. и 2009 г. Волейболните двубои наблюдава заместник-кметът на Община Видин Борислава Борисова, която връчи и наградите на участниците в състезанието. Тя ги поздрави от името на кмета д-р Цветан Ценков и от свое име за отличното им представяне.

Община Видин

„Показахте висок спортен дух и всеки от вас е победител. Заслужавате нашите аплодисменти. Общината ще продължава да създава необходимите условия, за да подкрепя всички спортни дисциплини и подобрява работата на клубовете, за да привлечем заедно подрастващото поколение към спорта“, каза Борисова и пожела в навечерието на светлите християнски празници на всички присъстващи здраве, благополучие и вяра в доброто.

Община Видин

Отборите получиха купи, грамоти и лакомства, осигурени от Община Видин. До края на другата седмица предстои провеждането на още три турнира - по лека атлетика, футбол и  баскетбол.