Паднали са дървета, има счупени клони и повредени коли
Над 30 сигнала за различни щети са постъпили снощи при дежурния служител в Община Видин.

Община Видин

Заради бурята, която се разрази около 17:30 часа вчера и бе придружена със силни пориви на вятъра и градушка, са изкоренени над 15 дървета на територията на града, а голяма част от тях са в Крайдунавския парк.

Общиан Видин

Община Видин

Община Видин

Има множество счупени клони, като са повредени и 8 автомобила, без нанесени сериозни щети, съобщиха от Общината.На тераса в блок на жк. "Васил Левски" е паднала невзривена ракета против градушка, но на сигнала веднага са се отзовали от съответните отговорни органи и последствия няма.

Община Видин

Бурята е нанесла щети и върху покрива на сцената на Община Видин, която бе разположена в близост до крепостта "Баба Вида" във връзка с провеждането на предстоящите събития на 29 и 30 юни за Деня на река Дунав и Джулай морнинг.

Община Видин

Община Видин

Община Видин

Цялостната конструкция не е пострадала, тъй като е добре обезопасена. В близкото до Видин село Новоселци има оплетени жици на електрически стълбове от паднали крони.

Община Видин

Община Видин

Общиан Видин

В град Дунавци два квартала са останали без ток. Щетите се отстраняват. Навсякъде в града работят екипи на Общинското предприятие "Чистота, озеленяване и благоустройство".

Община Видин

Община Видин