/ Музикално студио "Елита"
8-годишният Александър Момински е впечатлил петчленното жури с изпълнението си на песните "Болката отляво" на Васил Найденов и "Don't stop me now" на група Куин.
8-годишният Александър Момински от Велико Търново е сред избраните 20 участника в проекта на "Шоуто на Слави" - "Нова звезда". За него са се записали 1267 деца, на възраст от 6 до 14 години, от които около 190 са били поканени на телевизионен кастинг, който беше излъчен в предаванията от 1-ви до 5-ти април.

Второкласникът от СУ "Емилиян Станев" с профил пиано и възпитаник на музикално студио "Елита", с вокален педагог Петя Василева е впечатлил петчленното жури, включително Слави Трифонов и Евгени Димитров - "Маестрото", с изпълнението си на песните "Болката отляво" на Васил Найденов и "Don't stop me now" на група Куин.

"Талантлив, много музикален, артистичен и железен на сцена" са част от коментарите, които е получил за представянето си. Днес и утре избраните 20 деца, сред които е и той, продължават участието си с новата им поставена задача - Песен по избор, но изпълнена с "Ку ку бенд".