Пускат промобилети за учащи и пенсионери за концерта на Ищар
Пускат промобилети за учащи и пенсионери за концерта на Ищар / DarikNews.bg, архив

Десет дни преди концерта на етно звездата Ищар във Велико Търново са пуснати в продажба промоционални билети за ученици, студенти и пенсионери. Те са намалени от 40 на 20 лева, съобщават от Продуцентската компания АРТ БГ, която съвместно с Община В. Търново организира концерта на световноизвестната изпълнителка в старата столица.

Съвсем скоро певицата, докоснала милиони сърца по света със своята музика, изпълнявана на шест езика, ще огласи залата на Двореца на културата и спорта „Васил Левски". Концертът й в старопрестолния град е на 12 април от 20,00 часа. Ищар ще зарадва и своите почитатели в София на 13 април в зала 1 на НДК.

За Велико Търново събитието е важна част от подкрепата на кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019 година.

Феновете очакват с нетърпение своята Кралица на Изтока. Говори се, че ще бъде подготвено официално посрещане от почитатели на Ищар, подобно на това, което направиха многобройните фенове на обичания от няколко поколения Крис Норман, добил световна слава с групата SMOKIE.

Билети се продават в Туристическия информационен център във Велико Търново и онлайн в системата на Eventim.bg.