Продължава ремонтът на великотърновските улици
Продължава ремонтът на великотърновските улици / netinfo
Започна полагането на хоризонталната маркировка по преасфалтираната улица “Козлодуй”, съобщиха от община Велико Търново. Осигурени са три сектора с паркоместа. Улицата ще бъде отворена за движение в двете посоки следващата седмица. В момента тече асфалтирането на улица “Възрожденска”, което се очаква да приключи следващата седмица и движението по нея ще бъде пуснато.
Завърши реконструкцията на водопровода по улица “Караминков”, От понеделник започва работата по смяната на бордюрите и подготовка на трасето за асфалтиране.
Вече е започнала и реконструкцията на улица “Вела Пискова”, където са премахнати бордюрите. Наложило се е да бъдат отстранени четири дървета, което е съгласувано с живущите там.
Фирмите изпълнителки са “Водно строителство” /Велико Търново/ и “Пътища” /Габрово/. Качеството на работата им се следи непрекъснато, обяви кмета д-р Румен Рашев.
В същото време ВиК „Йовковци” ООД започва подмяна на водопровода по улица “Цветарска”. След приключването му и тази улица ще бъде асфалтирана.